Villa i lyngby


Projekt

Villa på Kronprinsensvej

Ombygning


Transformation af et plans statslånsvilla på Frederiksberg.

Læs mere
Projekt


Broløkke 
Nyt kulturelt samlingssted


Herregården Broløkke på det sydlige Langeland skal i fremtiden være kulturelt samlingssted og feriemål. Ud over det eksisterende hotel skal nye faciliteter tilbyde konferencecenter, selskabslokaler, bryggeri, gårdbutik, cafe, restaurant, spa og ferieboliger til gavn for både lokalbefolkning og besøgende på Langeland.


Læs mereProjekt


Nyt Herlev Hospital
Konsulent


Som tidligere arkitektrådgivere på Nyt Herlev Hospital, fra konkurrence til udførsel, har tegnestuen bistået som konsulent for Konsortiet bag Nyt Herlev Hospital i projektets sidste fase.


Læs mere
Projekt


Lillevejshusene
Bebyggelsesplan i Greve

I forstadens udbredte parcelhuskvarterer indskriver Lillevejshusene sig på tværs af de enkeltstående frit placerede enfamilieshusene som en grøn kile der binder kultur og natur sammen.

Bebyggelsesplanen foreslår i kontrast til kontekstens nære omgivelser at placere et rækkehusanlæg der både rummer bolig og erhverv og dermed åbner op mod sine omgivelser og kan blive et lokalt samlingssted. 


Læs mere 
Projekt

Østre skole
Omdisponering af funktioner

I samarbejde med CK&CO har vi udarbejdet et mulighedsstudie for transformation af Østre skoles gamle bygninger til boligformål. Målet med studiet er at bevare og transformere bygningerne på en måde, så historien om deres særlige fortid stadig fortælles i både de indre rumligheder og facadernes udtryk.


Læs mereProjekt


Tølløse Sognegård
Mulighedsstudie

For Tølløse Sogns menighedsråd har vi udarbejdet et studie af muligheder for udvidelse af sognegårdfaciliteterne i forbindelse med Tølløse Kirke. Studiet vil danne grundlag for provstiets og sognets beslutningsproces samt for et kommende skitseprojekt.

Læs mere
Projekt

Nordgården
Kursus-, konferencecenter & ferieboliger

I helhedsplanen for Nordgården transformeres den eksisterende gård, hovedhuset og de tilhørende landbrugsejendomme, til et kursus- og konferencecenter for virksomheden PNO.

Læs mere
Projekt


BioInnovation Institute
Et nyt & inviterende fælles miljø


I forbindelse med den gradvise vækst af BioInnovation Center, udvikler tegnestuen for Pension Danmark Ejendomme på en omdannelse af det tidligere COBIS hovedsæde med en gennemgribende transformation og udbygning af fællesområderne, som skal emme af vidensdeling & innovation ved første møde.


Læs mereProjekt

Villa i Lyngby
Om- & tilbygning


Med blik for kvaliteterne i en eksisterende gulstensvilla beliggende på en smal, karakterfuld og stærkt kuperet grund med tæt kontakt til skovbrynet, Sorgenfri slotshave blev idéen om en transformation skabt i fællesskab med bygherre og entreprenør. Et nyt længehus opstår. 


Læs mere
Projekt


Villa ved Øresund
1.parket


Med særlig beliggenhed helt tæt på Øresund har udsigt og sammenhæng med kvarterets bygningsvolumener været inspiration for udvikling af villaen. Villaen har en overvejende lukket nordvest- facade og åbner sig mod sydøst- mod sundet.

En stærk materialebevidsthed, der balancerer det eksklusive udtryk og maritim enkelhed har skabt afsættet. 


Læs mere
Projekt


Georg Jensen
Flagship store

I samarbejde med Georg Jensen har KONTEKST udviklet projektet for Georg Jensens nye ’Concept Store’ i Melbourne, Australien. 

Læs mereProjekt


Gentofte Sognehus
Vundet konkurrence


Læs mereProjekt


Sommerhus
Et moderne hus med stråtag


På en skøn naturgrund med udsyn til hav og land, tegner vi et sommerhus i samarbejde med vores gode tidligere kollega Arkitekt Troels Troelsen. Sommerhuset bliver en moderne fortolkning af områdets karakteristiske bondehuse med stråtag.

Læs mere
Projekt


Tjørnegårdsskolen
Bæredygtig renovering

Roskilde Kommune ønsker at forbedre kommunens skoler og med et bæredygtigt fokus, er en forbedring og optimering af Tjørnegårdskolens indeklima sat i gang.

Læs mere
Projekt

Gyldendal Forlag
Ny åbenhed mod byen


I det centrale København har Gyldendals Forlag haft til huse i bygningerne ved Klareboderne og Pilestræde siden 1787.
Bygningerne omkring dette hjørne skal nu undergå en gennemgribende transformation for bedre at illustrere mod omgivelserne de mange forskellige aktiviteter i forlagets indre. 

Læs mere
Projekt


Ramløse Øst
Ny grøn bydel


Vi udvikler en bebyggelsesplan for ny boligbydel i de naturskønne nordsjællandske omgivelser mellem gamle Ramløse By og Arresø. Bydelen bliver en oplevelsesrig og varieret grøn bydel i Ramløse Øst, og vil imødekomme både nye fællesskaber i varierede bomiljøer rettet mod børnefamilier og seniorer samt bæredygtighed og klimaudfordringer.


Læs mereSogenfrigade


Projekt


Nyt etagebyggeri

på Nørrebro

Gennemlyste lejligheder bag grønne altaner


I tæt samarbejde med Dorte Mandrup Arkitekter og flere rådgivende ingeniører glæder vi os over at være en del af dette projekt centralt i det indre Nørrebro i København. KONTEKST har bidraget med udvikling og projektering af dette nye boligprojekt. I den bymæssige sammenhæng, præget af karrébebyggelse, indpasses dette nye etagebyggeri med boliger i 6 etager.


Læs mere
Projekt


Boliger i Eventyrhaven
Ny bebyggelse nær Odense Å

I samarbejde med 5E byg og VITA Ing. deltog KONTEKST i en udbudskonkurrence om køb og opførelse af nye boliger ved Eventyrhaven i Odense centrum. På denne centralt beliggende grund, på hjørnet mellem Albanigade og Kronprinsensgade og Odense Å i umiddelbar nærhed, danner projektet en bymæssige overgang mellem park og et historisk villakvarter.

Læs mere
Projekt


Fællesskabsbyggeriet
Roskilde festival

Bygherrerådgivning


Roskilde Festival Gruppen og Roskilde Kommune er gået sammen om at realisere et ambitiøst projekt på Musicon.

Et almennyttigt og bæredygtigt hus for kunst, kultur og frivillighed, der bidrager til udvikling af bydelen Musicon. Forankret i Roskilde, men med en ambition at inspirere langt ud over kommunens grænser. Huset bliver hjemsted for Roskilde Festivals helårsaktiviteter, egnsteateret Aaben Dans og øvelokaleforeningen Råstof Roskilde.

Læs mere