Erhverv, Kultur


Kostald
Broløkke HerregårdRestaurant og eventsal i rustikke rammer 

 

Broløkke Herregårds gamle kostald har gennemgået en stor men respektfuld ombygning, hvor bevaring af bygningens oprindelige karakter i kombination med velvalgte og rustikke arkitektoniske løsninger er med til at forene stedets historie og fremtid. Bygningens store centrale rum og udvendige terrasser vil til daglig rumme Broløkkes bistro, men vil også kunne danne rammer for større private arrangementer, koncerter og konferencer.

 

Udvendigt er bygningens ydermure, tagkonstruktion og generelle facadeudtryk bevaret men opgraderet og tilpasset til stedets fremtidige brug. Der er tilføjet terrasser og plantebede på nord- og sydsiden, som giver mulighed for ophold og udeservering i de hyggelige, naturskønne omgivelser.

 

Indvendigt er især de skæve, oppudsede ydermure og den gamle trækonstruktion helt centrale elementer, som røber bygningens historie og giver den store sal en særlig rustik karakter. Salens karakter og materialitet forstærkes af det polerede betongulv i kontrast til den store træliste-beklædte loftflade, som bløder rummet op og tilfører det en varm glød. Som et mørkt ”bagtæppe” i hver af salens ender ligger to stålplade-beklædte bokse, som indeholder toiletter, produktionskøkken og bryggeri/bar.

 


Bygherre

H5 Broløkke Herregård ApS


Medrådgivere

FBJ Rådg. Ingeniører ApS, Heyhome v/ Louise Riising, Opland ApS


Areal

1.200 m2


År
2021 - 2023